Obsklassen - Forumet för dig som kräver lite extra stöd.  

Gå tillbaka   Obsklassen Livets väsentligheter Mångfotade vänner

Notiser

Mångfotade vänner Djur i största allmänhet.

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  (#1) Gammal
skumrask
Elev
 
skumrasks avatar
 
Inlägg: 2 166
Reg.datum: Jul 2008
Underliga parningsritualer hos djur - 2008-10-02, 12:55

Bonoboapor: Använder sex i hälsnings- och konfliktlösningssyfte, eller som ren bytesvara. Hannarna utövar penisfäktning istället för att slåss mot varandra.

•Ciklidfisk: Honan förvarar obefruktade ägg i munnen. Hanen har en prick på kroppen som av honan förväxlas med ett ägg som hon tappat. När hon försöker suga in dem igen ejakulerar hanen i hennes mun.

•Djuphavsmarulk: Nyfödda hanar letar omedelbart upp en hona som han biter sig fast i med hullingförsedda tänder. Där tillbringar de hela livet..

•Amazondelfin:
Utför homosexuell penetration i andningshålet, det hittills enda kände exemplet på nasalsex.

•Bi. När hanbiet nått klimax slits könsdelarna loss från kroppen med ett ljudligt knäpp. Genom att lämna kvar könsdelarna i kroppen ser han till att inga andra hannar kommer till.

•Strumpebandssnok: Har enorma orgier med upp till 30.000 partners. Ansluter en ny hona överhopas hon med över hundra hannar som bildar en stor parningsboll.

•Piggsvin: Hanen ställer sig bakom honan och sprutar urin över henne tills hon är helt indränkt. Är hon imponerad får han para sig. Annars skakar hon av sig urinen och skriker högt.


•Mallardanka: Det enda djuret som studerats när det utövar sexuell nekrofili. Den 5 juni 1995 krockade en manlig mallardanka med ett fönster och dog. En annan hane våldtog liket i 75 minuter.
skumrask är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#2) Gammal
Mröff
Analfabet
 
Mröffs avatar
 
Inlägg: 8 175
Reg.datum: Jul 2008
2008-10-02, 13:54

Djur är perversa. I din uppräkning finns golden showers, ormgropar, nekrofili etc etc. Det måste vara djuren som lär japanerna perversioner som de sedan exporterar. Japaner är fö de mest perversa folkslaget. Allt nytt kommer därifrån.

Såg en gång en film på en mushona som fastnat i en fälla och dött. Naturligtvis dök en mushanne upp och tog tillfället i akt.

Delfiner är seriöst och gravt översexuella. För några år sedan var det en tant som blev antastad av en delfin när hon simmade vid en brittisk badort i Engelska kanalen. Kvinnan uppges ha blivit djupt penetrerad traumatiserad.Om du har ett paraply i rumpan, var försiktig så du inte fäller ut det.Mröff är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#3) Gammal
skumrask
Elev
 
skumrasks avatar
 
Inlägg: 2 166
Reg.datum: Jul 2008
2008-10-05, 15:24

Det finns fler gräsandshanar än honor i naturen vilket slutar i rena gruppvåldtäkter faktiskt, ofta med rent dödlig utgång.
skumrask är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#4) Gammal
Miriam
Den vilda paltkokerskan
 
Miriams avatar
 
Inlägg: 1 602
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Långt uppe i Norr.
2008-10-05, 15:41

Jag har alltid trott att nästan alla djur förutom människor och kanske delfiner och apor parar sig enbart för att reproducera sig.

Tänk så fel man kan ha.


I know what I know and that is all I know and I know it.
Miriam är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#5) Gammal
skumrask
Elev
 
skumrasks avatar
 
Inlägg: 2 166
Reg.datum: Jul 2008
2008-10-05, 17:20

Om jag får spinna vidare på det här med djuphavsmarulkarna, så kan jag ju berätta att de är väldigt egendomliga som såsom många andra djuphavsfiskar och har tagit till extrema anpassningsåtgärder för att klara sig på djup ned till 4000 meter.
Det är ganska ont om individer på de här djupen och det finns inte så mycket att äta, så marulken har utvecklat ett litet spröt med lysdiod som den använder som ett slags metspö för att locka till sig byten. Ljussignalerna orsakas av en bakterie men hur den hamnat i sprötet vet man inte.
Marulken har en väldigt stor mun och den kan ibland svälja byten som rent av är större än dem själva, det gäller som sagt att passa på för man vet ju inte när det blir middag nästa gång på de här djupen.

Något som också reflekteras i deras underliga parningscykel och levnadsstil, chansen är ju som sagt ganska liten att träffa på en annan marulk när det är dags, och detta har ju löst i och med detta faktum att hannarna biter sig fast i honan och lever där livet ut. En hona kan ha flera små hannar på sin kropp och har alltså ingen annan funktion än att producera mjölke.
De lever som parasiter på hennes kropp, tar upp näring genom hennes blod.
skumrask är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#6) Gammal
skumrask
Elev
 
skumrasks avatar
 
Inlägg: 2 166
Reg.datum: Jul 2008
2008-11-06, 13:19

En manlig gräshoppa har ungefär 300 sånger i sin repertoar. Move over, Julio.

Hyenor är lite egendomliga också, tikarna är bland annat större än sina manliga motparter och är betydligt mer aggressiva. De har också en sk pseudopenis, egentligen en förstorad klitoris som kan bli viljemässigt erigerad.
När tikar hälsar på varandra i flocken lyfter de på benet och exponerar således sin erigerade pseudopenis framför den dominanta tikens huvud, en potentiellt sett mycket farlig handling då hyenors käkar är mycket kraftfulla.
skumrask är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#7) Gammal
Framtiden
Elev
 
Framtidens avatar
 
Inlägg: 32
Reg.datum: Aug 2009
2009-08-31, 11:57

Allt ska vara så naturligt i människovärlden men kolla på djurvärlden därifrån vi kommer hur ser det ut där.


http://libertysilver.se rabattkod: poker
Framtiden är inte uppkopplad
Svara med citat
  (#8) Gammal
Christer
Analytiker
 
Christers avatar
 
Inlägg: 3 320
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Överkalix
2009-09-02, 18:58

Parning är ganska läbbigt egentligen, tacka vet jag adoption.


Nejdå, ni luktar inte alls lök.
Christer är inte uppkopplad
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB code is
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp